Nyitvatartás H-P: 10-15 Sz-V: ZÁRVA

Kolorky pelenka

Legcukibb pelusminták a világon! Pelenka, ami kíméli a bolygónkat és a babapopsit is!

Miben különbözik a Kolorky a többitől?

A pelenkák összetétele hatással van a gyermek egészséges fejlődésére. A mi pelenkáink esetében természetes és megújuló anyagokat használunk. A fehérítés módszerére is ügyelünk, ehhez a TCF (total chlorine free) módszert alkalmazzuk, amelynél nem használunk klórt, sem annak származékait, amelyek hatással lehetnek a gyermek immun-, hormon- és idegrendszerére. A pelenkáink nem tartalmaznak egyéb káros anyagokat sem, mint például a latex, ftalátok vagy parfümök, amelyek pattanások vagy allergiák okozói lehetnek. 

Stílus, kényelem és a környezetünk tisztelete!

A Kolorky pelenkák természetes és megújuló anyagokból készülnek. A pelenkák fehérítése az ún. TCF (total chlorine free) módszerrel történik, itt nem használnak sem klórt, sem annak származékait. A pelenkák egyéb káros anyagoktól (parfüm, műanyagok) is mentesek. Ennek köszönhető, hogy a Kolorky a legérzékenyebb bőrű babáknak is ideális választás. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire csodásan néznek ki! A pelenka a babád gardróbjának alapdarabja, ezért is gyarapítjuk folyamatosan az elérhető designok sorát.
A Kolorky pelenkák 70%-ban lebomlanak 4-5 éven belül. Pépes, fátyolszerű anyagból és LOPE valamint SAP (szuper nedvszívó) zseléből készülnek.A csomagolásuk bioműanyag, ami idővel teljes mértékben a környezetre ártalmatlan anyagokra bomlik le.
Pelenkáink dermatológiai tesztelését Csehországban végzik, a gyártás Kínában történik. Mind az anyagokat, mind a gyártási folyamatot rendszeresen ellenőrizzük.