Nyitvatartás H-P: 10-15 Sz-V: ZÁRVA

Kézmelegítő babakocsira

Új!

Vízhatlan babakocsi kézmelegítő

A téli hideg és sokszor nyirkos időben, amikor sétálni indultok a kisbabátokkal, mi az amire utoljára gondoltok. Hát a saját kényelmetek, pedig az sem utolsó szempont. Ahhoz, hogy a legjobbat tudjátok nyújtani a kisbabátoknak, érdemes magatokat is kényelembe helyezni. És ahhoz, hogy élmény legyen a séta a hideg napokon, nincs másra szükséged, csak egy kézmelegítőre, amit a babakocsira tudtok feltenni. Bármilyen babakocsival kompatibilis, mivel mindkettő oldala teljesen szétcipzározható, és ennek köszönhetően bármekkorára tudjátok állítani. Középen pedig egy patent választja el a két kéznek a helyet.

Nagyon könnyen felhelyezhető, 1 perc az egész. Akár egész télen rajt is hagyhatod, ha szereted a meleget. Külseje vízálló réteggel bevont anyag, a belseje pedig pihe puha bőrbarát szőrme. Könnyen tísztítható, meg kívülről akár elég csak egy nedves ruhával áttörölgetni.

Méret: 25cmx45cm (-/+ 2 cm)

Mosógépben mosható maximum 30 fokon, de csak kíméletes programon, maximum 600-as fordulattal centrifugázva. Szárítógépben ne szárítsd!

A vízhatlan babakocsi kézmelegítő, megrendelés alapján készül, kérlek ezt vedd figyelembe a rendeléskor. Szállítási határidő ezesetben: 5-7 munkanap, de igyekszünk minl előbb elkészíteni.

7 500 Ft