Nyitvatartás: Időpont egyeztetéssel

Kérdezz bátran! Szakemberek segítenek Neked!

2021.10.21

Segítő válaszok szakemberektől, kismamáknak, édesanyáknak a Mom Basic oldalon

Kérdéseid vannak a várandóssággal, szüléssel, kapcsolatban, de nem tudod kitől kérj segítséget? Ultrahangos leleteden nem értesz valamit? Dietetikus tanácsaira lenne szükséged, gesztációs cukorbetegség, vagy helyes táplálkozás miatt? Kellene egy szakember, aki segíteni tud lelki problémák megoldásában? Gyengéd terápiás kezelést keresel gyermekednek? Vagy a mozgásfejlesztéssel, mozgásfejlődéssel kapcsolatban lennének kérdéseid? Támogatást szeretnél kérni a szoptatásban? Kisbabád bőrét szeretnéd a lehető legtermészetesebb módon ápolni? Netán ekcémával küzdetek? Szeretnél környezettudatos lenni, mosható pelenkát használni, de nem tudod miként kezdjetek neki? 

Megannyi kérdés vetődik fel egy kismamában és édesanyában! Szeretnénk segíteni, hogy ezek a kérdések mihamarabb megválaszolásra kerüljenek, a legprofesszionálisabb, legközvetlenebb és legempatikusabb módon.

Számunkra hatalmas megtiszteltetés, hogy ezek a szakemberek itt szerepelnek az oldalunkon, együtt dolgozhatunk velük!

Szívből ajánljuk őket, bizalommal fordulhattok hozzájuk, ha segítségre van szükségetek!

Cseh Gabriella

 Coach

Szeretettel és rugalmas időpontválasztási lehetőséggel várlak elsősorban online, ha: a női szerepeiddel, időgazdálkodással, párkapcsolati területtel vagy egyéb coachingtémával kapcsolatban szeretnél empatikus, rád hangolódó figyelmet és segítséget. 

Ruzsicsné Sólyom Gabriella

gyógymasszőr, fizioterápiás asszisztens, KinesioTape terapeuta

Fájdalommentes mama, boldog baba!

Sok szeretettel várok minden kedves kikapcsolódni vágyó édesanyát és persze a család többi tagját is. Hívjon bizalommal!

Dr. Halász Dóra

Szakgyógyszerész/ a SHEDO kozmetikumok készítője

Bio natúrkozmetikumok, az illóolajok erejével. Célunk, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a természetes, bio, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.Rizmayer Zita 

Gyermekrehabilitációs szakgyógytornász

Főként súlyosan, halmozottan sérült gyermekekkel, fiatal felnőttekkel foglalkozom. Tartok lúdtalp és tartáskorrekciós, egyensúlyfejlesztő, koordináció fejlesztő foglalkozásokat. Foglalkozom eltérő, vagy megkésett mozgásfejlődésű csecsemőkkel, kisgyermekekkel.

Németh Emese Júlianna

3ME márka tulajdonosa/Mosható pelenka szakértő

Környezettudatos intimhigiénia  0-110 éves korig! Célom, hogy minél többen ismerjenek meg egy természetközelibb, egészségesebb szemléletet.

 


Szabó Klaudia

Kozmetikus / Studex füllyukasztás babáknak

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kozmetikus vagyok és ugyanennyi ideje foglalkozom füllyukasztással. Studex rendszerrel, orvosi fém- antiallergén fülbevalóval dolgozom. 

Igény esetén házhoz megyek.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

  •  +36-30-545-5487

 

Hamza Paméla

Fotós 

Sok szeretettel várok minden kismamát, édesanyát, újszülöttet, családot egy jó hangulatú fotózásra, hogy megörökítsük életetek legszebb pillanatait.