Nyitvatartás: Időpont egyeztetéssel

Kismama kelengyelista

2021.10.20

Kismama kelengye

Kelengyelista, a kismamák kényelméért, a várandósság 12. hetétől

Kismama melltartó

A terhességed első hónapjaiban még viselheted a megszokott fehérneműidet. A mellméret általában a harmadik hónaptól kezd fokozatosan növekedni, ezért ettől az időszaktól szükséged lesz rugalmasabb és nagyobb kosárméretű modellekre. Olyan terhességi melltartót válassz, amelynek a kosarai követik a mell növekedését és megfelelő tartást adnak a nehezedő melleknek - így a bőröd meg fogja tartani a feszességét, a melled pedig a szép formáját. Hasznosak lehetnek a top formájú melltartók, illetve a merevítő nélküli modellek.

Kismama trikó

A trikó anyaga nagyon jól nyúlik, követi a mellek és a pocak növekedését, támaszt nyújt. A baba születése után szoptatós felsőként is funkcionál, illetve jó tartásának köszönhetően alakformáló tulajdonsággal is bír. Praktikus viselet, plusz réteg a ruhák alatt.

Kismama harisnya

A kismama harisnyák gyengéden megtámasztják a pocakot, miközben védik a derekat a hidegtől és kényelmes, biztonságos érzést nyújtanak a leendő anyukáknak. A has részen nagyon jól nyúlnak, követik a méretváltozást.

Kismama alsó

A varrás nélküli, körkörös kötéssel mikroszálból készült terhességi alsók vékony, kellemes viseletek. A hátrészen és a has alatti pántban megerősített kötött anyag tökéletes illeszkedést és megfelelő tartást biztosít. A széles derékpánt kényelmes, nem vág be, nem csúszik le a pocakról, tartja azt.

Kismama nadrág

A speciális kialakításnak köszönhetően a nadrág együtt nő a pocakkal, a gumírozás állítható, így nem csúszik le a pocakbetét.

Felsők, ruhák

A speciális bevarrt résznek köszönhetően, a ruhák és felsők pocak része is együtt nő a kismama hasával. A várandósság ideje alatt végig kényelmesek maradnak. A legtöbb felső és ruha úgy van kialakítva, hogy szoptatás idején is használhatjuk őket, hisz a rejtett zipzár, gombolás, varrás lehetővé teszi azt.

Biztonsági övterelő

Azoknak a kismamáknak ajánljuk, akik sokat utaznak autóval, vagy vezetnek - egy praktikus övterelő ugyanis tökéletesen kényelmessé teszi a kismamák utazását. Használata életmentő lehet a magzatra nézve, hisz csökkentheti egy esetleges ütközés vagy hirtelen fékezés babára gyakorolt káros következményeit.

Kismama párna/Szoptatós párna

A szopipárna vagy baba-mama párna segítségével megteremtheted a babád számára a kényelmes szoptatást vagy etetést és a pihentető alváshoz szükséges feltételeket. A pocak növekedésével megnövekedhetnek az álmatlan éjszakák száma, a kényelmetlen pozíciók miatt. A párna támasztja a hasat, kényelmes vele a pihenés és az alvás.

Kozmetikumok

A bőr folyamatosan nyúlik a terhesség alatt. Veszít víztartalmából, viszkethet. Ha a kötőszövetben szakadás következik, stria keletkezik. Ez a folyamat sajnos visszafordíthatatlan. A striák először vörös, sötét színű csíkokként jelentkeznek, majd elhalványulnak , és akár egy heg, hagynak maradandó nyomot a testen.

Ezért a megelőzésre nagy figyelmet kell fordítani, használjunk kismamák részére készített speciális olajokat és testápolókat a bőr védelmére.

+1 hasznos eszköz :

AngelSounds doppler, ultrahangos szívhang hallgató okos telefonhoz

A magzati szívhang hallgató segítségével meghallgathatod a még meg nem született gyermeked szívhangját és egyéb csodálatos hangjait, többek között például csuklását, mocorgását. Az okos telefon segítségével felveheted ezeket a hangokat, rögzítheted, megőrizheted vagy elküldheted családtagjaid, ismerőseid számára. A kismamának a magzati szívdobogás meghallgatása megnyugtató, környezetének pedig felejthetetlen élményt nyújt.

Okos és intuitív. A biztonságos és nem invazív Doppler segítségével meghallgathatod a baba szívverését. Emlékek, amelyek egy életen át elkísérnek. Személyes fiókod lehetővé teszi, hogy könnyedén áttekinthesd a születendő csecsemőd szívverési fázisait, valamint visszahallgathatod az eszközön rögzített szívveréseket. A készülék segíti a családi kötődések kialakulását és erősödését a terhesség alatt.

Figyelem! A készülék nem helyettesíti a rendszeres terhes-gondozást, nem alkalmas ennek pótlására. Amennyiben a szívhanggal kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed van, keresd fel kezelőorvosodat. Ha a magzati szívhanggal kapcsolatban kétségeid támadnak, azonnal fordulj kezelőorvosodhoz!

Jellemzői:

- Telefonhoz csatlakoztathatod

- Biztonságos

- Életre szóló emléket ad

- Naponta használható

- A felvételek visszahallgathatók

A magzati szívhang hallgató bérelhető is nálunk!

Hasznos link: Kórházi kelengyelista természetes és császáros szüléshez is